Roladki Czekoladowe
Bułki czekoladowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 170 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier granulowany, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Roladki Czekoladowe, oraz Borówkowe Roladki Czekoladowe.
Instrukcje
Ciasto chlebowe obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 3 lub 4 razy.
Zwiń w prostokąt o wymiarach 20 x 14 cali.
Posmaruj zmiękczonym masłem, pozostawiając 1-calową granicę ze wszystkich stron.
Wymieszać cukier granulowany i kolejne 2 składniki.
Mieszankę cukrową posypać masłem.
Czekoladę posypać cukrem.
Ciasto rozwałkować szczelnie, zaczynając od 1 długiego boku; pokroić na 16 plastrów za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść rolki, przyciąć boki w dół, w lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Odkryć rolki, i piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Bułki skropić waniliowo-pomarańczową glazurą i podawać natychmiast.
Aby do przodu: przygotować przepis przez pokrywę kroku i schłodzić 8 do 24 godzin.
Odstawić 1 godzinę i 30 minut. Postępuj zgodnie z zaleceniami w kroku