Wędzona pierś z gęsi z sałatką gruszkową
Wędzona pierś z gęsi z sałatką gruszkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 2299 kalorii, 92g białka, oraz 212g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rukolę, pieprz i sól, pierś z gęsi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Z Wędzonej Piersi Z Kaczki I Granatu, Jajko Gęsie Na Springstep Nabiał Wędzone Kozy Ser Ziemniaki Rosti, oraz Sałatka z gruszek, sera pleśniowego i orzechów włoskich z wędzonym indykiem.
Instrukcje
Pokroić pierś gęsi na bardzo cienki i lekko wbić między Naoliwiony woskowany papier.
Połóż 6 lub 7 plastrów na każdym z 4 talerzy i odstaw na bok.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rdzeń i pokroić gruszki 1 / 16inch grubości. Wrzucić do miski z rukolą, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Doprawić solą i dużą ilością pieprzu.
Umieść płytki w piekarniku na 20 sekund, aż po prostu ogrzejesz i wyjmiesz. Sałatkę podzielić na każdą, udekorować skórką i bardziej popękanym czarnym pieprzem i podawać.