Risotto Złocisto-Pieprzowe
Risotto złocisto-pieprzowe to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 292 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, margarynę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Złoty Kalafior "Risotto, Jęczmienne Risotto Ze Złotymi Burakami I Zielenią, oraz Maślano-jęczmienne i ziołowe Risotto ze złocistym Brussels Sp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić 2 pieczone papryki w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej. Posiekaj pozostałą paloną paprykę.
Doprowadzić wodę i bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać ryż; gotować 2 minuty, stale mieszając. Mieszać w winie; gotować 2 minuty lub do momentu prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Dodaj mieszaninę bulionu, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 20 minut). Wymieszać puree i posiekaną paprykę i gotować 2 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z parmezanem i pozostałymi składnikami.