Risotto z warzywami wiosennymi

Risotto z warzywami wiosennymi
Risotto z wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka nitek szafranu, kurczak, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z warzywami wiosennymi i wędzoną szynką, Risotto z kurczakiem z warzywami wiosennymi, oraz Kotlety Jagnięce Z Pieczonymi Warzywami I Wiosennym Risotto Z Groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej wodzie 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Usunąć twarde zewnętrzne skórki z fasoli; wyrzucić Skórki. Groszek ugotować we wrzącej wodzie 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
GrochGroch
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
W małym rondlu (nie gotować) zagotuj domowej roboty wywar z kurczaka. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodaj szalotki i marchew na patelnię; gotować 4 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać ryż i szafran; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Mieszać w winie; gotować 30 sekund lub do momentu prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
RyżRyż
WinoWino
9
Dodaj 1 szklankę wywaru; gotuj 4 minuty lub do prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
10
Dodać pozostałą bulion, 1/2 szklanki na raz, ciągle mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 25 minut). Wmieszać fasolę fava, groszek i szparagi z ostatnim dodatkiem bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
SzparagiSzparagi
StadoStado
GrochGroch
11
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem, pietruszką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn