Resztki Indyka I Squasha Tajskie Zielone Curry

Resztki Indyka I Squasha Tajskie Zielone Curry
Przepis resztki indyka i squasha Tajskie zielone Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ryż basmati, dyni, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, Tajskie zielone Curry z dynią maślaną i żółtą papryką, oraz Czerwone Curry po tajsku z indykiem i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn