Restauracja styl czerwona fasola i ryż
Restauracja styl czerwona fasola i ryż jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Czarna fasola w stylu restauracji, oraz Łatwa Restauracja W Stylu Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2 quart połączyć 1 odsączone puszki fasoli, 1 undrained puszka fasoli, szynka hock i pozostałe 1 1/4 szklanki wody. Dusić na średnim ogniu przez 1 godzinę, aż mięso zacznie odchodzić od kości.
Wyjąć z ognia i ostudzić, aż mięso może być traktowane do usunięcia z kości.
W rondlu doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia.
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
W maszynce połączyć mięso, fasolę i płyn, w którym gotowane. Do mieszanki dodać cebulę w proszku, sól czosnkową, pieprz czerwony, sól, pieprz czarny i smalec. Proces przez 4 sekundy. Fasola powinna być posiekana, a ciecz Gruba.
Do robota kuchennego dodać trzecią puszkę odsączonej fasoli. Proces przez 1 lub 2 sekundy, tak aby większość ziaren pozostała prawie cała.
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla i gotować powoli na niskim poziomie, często mieszając, aż do ogrzania.
Podawać na ugotowanym ryżu.