Renaissance Winter Greens Tarta

Renaissance Winter Greens Tarta
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Jeśli 1,58 zł za porcję spada w budżecie, Renaissance Winter Greens tarta może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Zieleni Zimowej, Duszona Zieleń Zimowa, oraz Zieleń Zimowa Gratin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w najniższej pozycji w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto francuskie i umieść je na 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Rozwałkuj wałek na patelni, aby przyciąć ciasto francuskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma TartaForma Tarta
4
Ułożyć papier pergaminowy na cieście na dnie patelni tartej i napełnić masą ciasta lub suszoną fasolą. Częściowo piec przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Forma TartaForma Tarta
5
Wyjąć wagi ciasto i pergamin i piec przez 5 do 10 minut więcej, aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu podczas przygotowywania nadzienia. Utrzymuj temperaturę piekarnika na poziomie 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń łodygi ze szpinaku, umieść liście w zlewie wypełnionym wodą i pozwól zabrudzeniu spaść na dno. Ostrożnie wyjąć z wody i powtórzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
WodaWoda
8
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
9
Usuń twarde kolce i grube łodygi jarmużu. Umyć w taki sam sposób jak szpinak i osuszyć. Kapusta na parze aż zwiędnie, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
JarmużJarmuż
10
Wyjmij na durszlak, aby ponownie spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
11
Szpinak na parze, aż zwiędnie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
12
Wyjmij na durszlak, aby ponownie spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
13
Nacisnąć na szpinak i jarmuż, aby usunąć większość wilgoci. Grubo posiekać szpinak i jarmuż i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
14
W robocie kuchennym połącz twaróg, jajka i mleko. Puree, aż będziesz miał gładki krem z ledwo zauważalnymi szczyptami twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
BudyńBudyń
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
15
Na zieleninę polać kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ZieloniZieloni
16
Wymieszać porzeczki, sól, gałkę muszkatołową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
17
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupki ciasta. Poklepać i wygładzić nadzienie, aż będzie zwarte, gładkie i płaskie na całej górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
18
Piec, aż nadzienie jest ustawione, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
19
Schłodzić przez 5 minut przed podaniem.
20
artykuł var
21
Typ_27_data = {};
22
artykuł
23
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn