Red Deliciousness

Red Deliciousness
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Red Deliciousness spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka wanilii, sody oczyszczonej, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Squiggles of Deliciousness, Bruschetta Burger: Nadziewane mozzarellą... i pyszności, oraz Szparagi Cezara, niskokaloryczne, Duże Na pyszności z punktami Weight Watchers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: torba do orurowania z końcówką dekorującą
2
Na ciasto ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelnie z 30 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę przesiać w dużej misce i odstawić. W misce miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, zmiksuj granulowany cukier i jajka do jasnożółtego koloru, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać w oleju aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać przesiane składniki i wymieszać do momentu włączenia.
6
Wymieszać w maślance. Zeskrobać po bokach miski, dodać sos żurawinowy, skórka pomarańczowa, wanilia, czerwony kolor i jabłka i wymieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
8
Piec, aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Niech babeczki ostygną 15 minut, a następnie wyciągnij je z patelni i umieść na stojaku chłodzącym lub blasze do pieczenia, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Na lukier: w misce miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki, masło śmietankowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać serek śmietankowy i wymieszać aż do całkowitego włączenia. Powoli dodawać cukier cukierniczy, gdy mikser jest na niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Dodaj wanilię i sól i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
Dodać buraki i wymieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
14
Włóż lukier do pasty worka z pożądaną końcówką dekoracyjną. Na każdej babeczce wymieszaj jeden niski zawirowanie lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
15
Posypać 4 do 5 nasion granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn