Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem

Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem
Przepis kasztanowe Ravioli z szałwiowym rumianym masłem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, pieczone, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem, Ravioli kasztanowe z rumianym masłem i tymiankiem, oraz Ravioli Z Szałwią I Rumianym Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kasztany grubo posiekać. Pancettę ugotować w 3 łyżkach masła w ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie chrupiąca na brzegach, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Dodaje kasztany i wodę i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż płyn zmniejszy się o połowę. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
4
Przenieść mieszaninę do miski i zacieru do grubej pasty widelcem. Obierz połowę jabłka i pokrój tyle obranej połowy na 1/4-calową kostkę, aby odmierzyć 3 łyżki stołowe. Zachowaj Pozostałe nieobrane jabłko. Pokrojone w kostkę, obrane jabłko wymieszać z mieszanką kasztanów z parmezanem, pietruszką oraz solą i pieprzem do smaku. Umieść 1 owijkę won ton na powierzchni roboczej, utrzymując Pozostałe owijki w plastikowej folii, a Kopiec 1 skąpe łyżki nadzienia w środku. Delikatnie posmaruj krawędzie owijki wodą, a górną drugą owijką, naciskając wokół napełniania, aby wypchnąć powietrze. Trim nadmiar ciasta z 2 3/4-Calowy Okrągły foremka do ciastek i uszczelnić krawędzie dobrze, naciskając je razem z opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Przenieś ravioli na suchy ręcznik kuchenny, a następnie zrób więcej w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6
Pokrój tyle nieobranych jabłek w 1/4-calową kostkę, aby odmierzyć 3 łyżki stołowe i wrzuć sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Podgrzać pozostałe 4 łyżki masła w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi i masło zaczyna się brązowieć. Wymieszać z szałwią i gotować, mieszając, aż szałwia będzie chrupiąca, a masło będzie złociste. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
8
Dodaj ravioli do garnka 6-quart osolonej wrzącej wody, a następnie gotuj na wolnym wrzeniu, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż stanie się miękki, 3 do 5 minut. Ostrożnie przenieść ravioli z rowkiem łyżką do durszlaka do odsączenia. Wsuń ravioli do masła szałwiowego i gotuj na umiarkowanym ogniu, delikatnie mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Ravioli posypać nie obranym jabłkiem i doprawić pieprzem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn