Ragout Jagnięcy Ratatouille
Ragout z Ratatouille jagnięcego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Mieszanka soli i pieprzu, bakłażan, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragout Z Jagnięciny, Kotlety jagnięce z Ragoutem warzywnym, oraz Ragout baranka z Cavatelli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę osuszyć i doprawić solą i pieprzem. Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i gotować, aż lekko rumiane, obracając drewnianą łyżką, o 10 protokół; przenieść do wolnej kuchenki.
Wylać i wyrzucić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodać bakłażan, cebula, papryka i czosnek na patelni i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina jest lekko zmiękczona, o 5 protokół. Wymieszać z pomidorami.
Wlać zawartość patelni na jagnięcinę w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 6 godzin.