Queso al Horno
Queso al Horno może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ser jack, tortille kukurydziane, jędrne dojrzałe pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Calabazas y Camotes al Horno, Locrio de chorizo hecho al horno, oraz Ryż pieczony (Arroz al Horno).
Instrukcje
Ser Asadero pokroić w plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala i ułożyć w nakładającej się warstwie, aby pokryć dno i boki płytkiej patelni 1 1/2 kwarty(około 9 na 12 cali.).
Usunąć i wyrzucić łodygi, nasiona i żyły z chili.
Pokrój chili w poprzek na plasterki 1/4 cala. Chili i cebulę rozsypać na ser.
Tortille stos, wyciąć stos na pół, i ustawić połówki razem na arkuszu ciężkiej folii (o 12 przez 24 W.); zapieczętować tortille w folii.
Przygotować Grill do bezpośredniego ogrzewania.
W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Gdy grill jest średni (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund), Ustaw tortillę i patelnię z serem na grillu. Obróć opakowanie często, aż tortille będą gorące w środku, około 5 minut; owinąć grubym ręcznikiem i włożyć do koszyka.
Podgrzać ser asadero do rozpuszczenia, 10 do 15 minut; posypać serem cotija.
Aby zjeść, łyżkę masy serowej na kawałki tortilla i dodać pomidory do smaku. Owiń tortille, aby zamknąć nadzienie.