Płatki-Migdałowe Kruche
Płatki zbożowo-migdałowe kruche to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz owies, brązowy cukier, płatki zbożowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Płatki-Migdałowe Kruche, Migdałowy Kruchy, oraz Migdałowy Kruchy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. Linia 1 duża (17x14-cal) arkusz cookie lub 2 (15x10x1-cal) patelnie z folią; folię spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać zarówno zboża, owies i migdały; odstawić.
W rondlu 1-quart rozgrzać masło, brązowy cukier i syrop na średnim ogniu, często mieszając, aż masło stopi się i zagotuje mieszaninę.
Wlać mieszaninę zbóż; mieszać aż dobrze pokryte.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na blasze ciastka za pomocą gumowej szpatułki do grubości około 1/2 cala.
Piec 35 do 40 minut lub aż migdały są złotobrązowe. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Połamać na kawałki palcami. Przechowywać w szczelnie zakrytym pojemniku.