Pączki Bombini

Pączki Bombini
Pączki Bombini mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, czekolada mleczna, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Jak zrobić pączki (z wideo) i pączki z kawą-Biscoff-boczek, Wszystko Pączki, oraz Pączki Bez Smażenia.

Instrukcje

1
Na ganache: w małym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić na 1 minutę. Mieszaj gumową szpatułką, aż czekolada całkowicie się rozpuści, a ganache będzie lśniący i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Przenieść do plastikowej butelki do wyciskania lub torebki z ciastem wyposażonej w końcówkę i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
W małym rondelku na średnim ogniu umieścić śmietanę, kawior waniliowy i podzielić fasolę waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
KawiorKawior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia, przykryć i stromo przez 5 do 10 minut, rozbijając wanilię drewnianą łyżką lub łopatką. Wyrzucić fasolę i podgrzać śmietanę z powrotem na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Wlać śmietanę na białą czekoladę, odstawić na 1 minutę. Wymieszać gumową łopatką, aż czekolada się rozpuści i sos wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Przelać do butelki do wyciskania lub worka z ciastem wyposażonego w końcówkę i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Dodać jagody i skrobię kukurydzianą do blendera i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać tę mieszaninę i cukier do małej patelni z sosem i doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając trzepaczką, aż sos zgęstnieje, około 4 protokół. Całkowicie schłodzić przed umieszczeniem w butelce do wyciskania lub torbie z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Do pączków: napełnij holenderski piekarnik do połowy olejem i podgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
W płytkiej misce, połączyć cukier i cynamon. Odstawić. Przygotowane ciasto do pizzy podzielić na 12 kawałków i obsypać mąką rękami kulkami. W partiach, smażyć ciasto na złoty kolor, 3 do 4 protokół. Gdy tylko zostaną usunięte z oleju, Wrzuć smażone ciasto do cukru cynamonowego, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Gdy bombinis wystarczająco ostygnie, napełnij je dowolnym nadzieniem, wkładając dyszę butelki do wyciskania lub końcówkę ciasta do dna bombinis. Lub zamoczyć bombinis w sosach i zanurzyć w posypce. Wypełnij, aż nie możesz już wypełnić i ciesz się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn