Puszyste Białe Lukier

Puszyste Białe Lukier
Puszyste biały lukier może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole lukier przepis. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, białek, cukru i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 529 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Puszyste Białe Lukier, Puszyste Białe Lukier, oraz Puszyste Białe Lukier.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszaj cukier, wodę i śmietanę z kamienia nazębnego. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W średniej misce do miksowania ubijamy białka i wanilię do miękkich szczytów. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru podczas ubijania stale aż do uzyskania sztywnych szczytów, około 7 do 10 minut. Frost ciasto do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn