Puree Yucca z czosnkiem

Puree Yucca z czosnkiem

Instrukcje

1
Pokrój yuca na kawałki o grubości 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
2
Gotować yuca w osolonej wodzie na pokrycie przez 2 cale do miękkości i zaczyna się rozpadać, 50 minut do 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
3
Odcedzić i przenieść do deski do krojenia. Ostrożnie połowę gorących kawałków yuca wzdłuż i usunąć cienkie rdzenie drzewne. Powrót yuca do garnka z 1 3/4 szklanki mleka, czosnek, sok, i sól. Grubo rozgnieść yuca, dodając dodatkowe mleko w razie potrzeby, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
ManiokManiok
4
Drain and transfer to a cutting board. Carefully halve hot yuca pieces lengthwise and remove thin woody cores. Return yuca to pot with 1 3/4 cups milk, garlic, juice, and salt. Coarsely mash yuca, adding additional milk if desired, and serve immediately.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn