Pumpkin Pie Bars
Bary Pumpkin Pie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, jajka, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj dno patelni 9x13 cali.
Wlać jedną szklankę żółtego ciasta wymieszać do średniej wielkości miski do mieszania; odstawić.
Pozostałe ciasto wymieszać, 1/2 szklanki roztopionego masła i 1 jajko; dobrze wymieszać. Naciśnij na patelni do pieczenia.
Połączyć nadzienie pumpkin pie, 2 jajka i mleko w średniej wielkości misce do mieszania; wymieszać, aż będzie gładka.
Wlać równomiernie na skorupę w patelni 9x13 cali.
Wlać cukier i cynamon do miski zawierającej 1 szklankę żółtego ciasta mix.
Pokroić w maśle, aż mieszanina wygląda krucho.
Posyp tę mieszaninę nadzieniem z dyni.
Piec przez 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do batonów wyjdzie czysty.