Pumpkin Creme Brulee

Pumpkin Creme Brulee
Przepis Pumpkin Creme Brulee jest gotowy w około 2 godziny i 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 270 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 2606 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką śmietanę, puree z dyni, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, krem dyniowy brûlée, oraz Pumpkin Pie Creme Brulee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Żółtka i brązowy cukier ubić razem w dużej misce. Dodać śmietanę, puree z dyni, ziele angielskie, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Krem CiężkiKrem Ciężki
żółtko Jajażółtko Jaja
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podzielić mieszaninę dyni między siedem (5-calowy) ramekins około 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i napełnij naczyniem do pieczenia gorącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tylko ustawić, 30 do 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ramekins i przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Na każdy krem brulee posypać około 1 łyżki cukru. Roztopić cukier z palnikiem szefa kuchni, aż chrupiące i ciemnobrązowe, 1 do 2 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia3
Magazyn