Pumpkin Cake Pops

Pumpkin Cake Pops
Pumpkin Cake Pops może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 72 i kosztuje 44 centów za porcję. 181 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko beztłuszczowe, skracanie warzyw, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pumpkin Cake Pops, Pumpkin Cake Pops, oraz Sernik dyniowy (AKA Kulki tortowe, trufle) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na ciasto: lekko płaszcz 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z nonstick sprayu i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawę pumpkin pie ubić razem w dużej misce i odstawić. W średniej misce ubijamy jajka i cukry. Wymieszać z mlekiem i wanilią, a następnie dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubić puree z dyni i wylać płynną mieszaninę na suchą mieszaninę. Użyj drewnianej łyżki, aby wymieszać ciasto, a następnie przełącz na trzepaczkę i daj ciasto dobre 3 lub 4 uderzenia, zanim wlej je do przygotowanego naczynia do pieczenia. Użyj gumowej szpatułki, aby wygładzić ciasto i umieść je w piekarniku, aż ciasto będzie złote i wróci do lekkiego ciśnienia, 25 do 28 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić do całkowitego ostygnięcia. Tymczasem umieścić pekan na blasze do pieczenia obręczy i tosty je aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść orzechy do dużej płyty do ostygnięcia, a następnie przenieść do deski do krojenia i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Umieść orzechy w średniej misce i odstaw na bok. Ciasto podzielić na ćwiartki i pokruszyć w dużej misce. Gdy ciasto zostanie pokruszone, przeciągnij 2 widelce przez ciasto w przeciwnych kierunkach, aby zmiażdżyć je w bardzo drobny okruchy (możesz również użyć robota kuchennego, aby pulsować ciasto na drobną okruchy). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Na lukier: linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub papieru woskowanego i odstawić. Używając miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij Serek i masło na średniej prędkości, aż będą przewiewne, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać cukier cukierniczy i ubić do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i beat aż puszysty, o 5 minut. Wymieszać lukier z serem śmietankowym w okruchy ciasta i, gdy mieszanina wygląda jak mokre okruchy krakersów graham, zwinąć go w kulki wielkości ping ponga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Cukier PuderCukier Puder
Krakersy GrahamKrakersy Graham
RolkaRolka
9
Umieścić kulki ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia i zamrozić na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Umieść czekoladę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal i stopić przy 50-procentowej mocy, mieszając co 30 sekund, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona, 2 do 2 1/2 minuty (lub stopić czekoladę nad podwójnym kotłem, często mieszając, aż czekolada się stopi).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Wyjmij kulki ciasta z zamrażarki i włóż patyczek lizaka lub mały szaszłyk o długości przystawki do góry każdej z nich (włóż go wystarczająco daleko, aby był więcej niż w połowie, ale nie przebił drugiej strony kulki). Zanurz każdą kulkę w białej czekoladzie, używając łyżki, aby pomóc pokryć spód. Stuknij patyk w bok miski kilka razy i obracaj patykiem, aby zachęcić nadmiar czekolady do kapania z powrotem do miski. Zanurz górną część kulki w orzechach, a następnie umieść ciasto pop z powrotem na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia, od strony orzechów w dół (więc punkty kij prosto w górę). Powtórz z pozostałymi kulkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
OrzechyOrzechy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Odstawić ciasto w temperaturze pokojowej na 10 minut przed podaniem.
13
Podawać tego dnia lub przechowywać w lodówce do 3 dni, a następnie służyć.

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipuree z dyni w puszcepuree z dyni w puszce454Orzechy dowolne (posiekane)cukier dla cukiernikówcukier dla cukierników227Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, w temperaturze pokojowejserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko beztłuszczowemleko beztłuszczowe2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipołówki orzechów pekan, do dekoracjipołówki orzechów pekan, do dekoracji3(może być lub przeglądać)dużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 caladużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala1stickmasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskracanie warzywskracanie warzyw680Orzechy dowolne (posiekane)drobno posiekana biała czekolada (lub dwie 11-uncjowe torebki z białej czekolady)drobno posiekana biała czekolada (lub dwie 11-uncjowe torebki z białej czekolady)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn