Pumpkin Cake Pops może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 72 i kosztuje 44 centów za porcję. 181 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko beztłuszczowe, skracanie warzyw, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pumpkin Cake Pops, Pumpkin Cake Pops, oraz Sernik dyniowy (AKA Kulki tortowe, trufle) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na ciasto: lekko płaszcz 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z nonstick sprayu i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawę pumpkin pie ubić razem w dużej misce i odstawić. W średniej misce ubijamy jajka i cukry. Wymieszać z mlekiem i wanilią, a następnie dodać olej.
Ubić puree z dyni i wylać płynną mieszaninę na suchą mieszaninę. Użyj drewnianej łyżki, aby wymieszać ciasto, a następnie przełącz na trzepaczkę i daj ciasto dobre 3 lub 4 uderzenia, zanim wlej je do przygotowanego naczynia do pieczenia. Użyj gumowej szpatułki, aby wygładzić ciasto i umieść je w piekarniku, aż ciasto będzie złote i wróci do lekkiego ciśnienia, 25 do 28 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia Do Pieczenia
Szpatułka
Trzepaczka
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić do całkowitego ostygnięcia. Tymczasem umieścić pekan na blasze do pieczenia obręczy i tosty je aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Przenieść orzechy do dużej płyty do ostygnięcia, a następnie przenieść do deski do krojenia i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6
Umieść orzechy w średniej misce i odstaw na bok. Ciasto podzielić na ćwiartki i pokruszyć w dużej misce. Gdy ciasto zostanie pokruszone, przeciągnij 2 widelce przez ciasto w przeciwnych kierunkach, aby zmiażdżyć je w bardzo drobny okruchy (możesz również użyć robota kuchennego, aby pulsować ciasto na drobną okruchy). Odstawić.
Na lukier: linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub papieru woskowanego i odstawić. Używając miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij Serek i masło na średniej prędkości, aż będą przewiewne, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Lukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Mikser Stojący
Trzepaczka
8
Dodać cukier cukierniczy i ubić do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i beat aż puszysty, o 5 minut. Wymieszać lukier z serem śmietankowym w okruchy ciasta i, gdy mieszanina wygląda jak mokre okruchy krakersów graham, zwinąć go w kulki wielkości ping ponga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Cukier Puder
Krakersy Graham
Rolka
9
Umieścić kulki ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia i zamrozić na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Umieść czekoladę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal i stopić przy 50-procentowej mocy, mieszając co 30 sekund, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona, 2 do 2 1/2 minuty (lub stopić czekoladę nad podwójnym kotłem, często mieszając, aż czekolada się stopi).
Wyjmij kulki ciasta z zamrażarki i włóż patyczek lizaka lub mały szaszłyk o długości przystawki do góry każdej z nich (włóż go wystarczająco daleko, aby był więcej niż w połowie, ale nie przebił drugiej strony kulki). Zanurz każdą kulkę w białej czekoladzie, używając łyżki, aby pomóc pokryć spód. Stuknij patyk w bok miski kilka razy i obracaj patykiem, aby zachęcić nadmiar czekolady do kapania z powrotem do miski. Zanurz górną część kulki w orzechach, a następnie umieść ciasto pop z powrotem na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia, od strony orzechów w dół (więc punkty kij prosto w górę). Powtórz z pozostałymi kulkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Czekolada
Orzechy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick