Pulpety Z Indyka Nadziewane Mozzarellą
Nadziewane mozzarellą Pesto z indyka Pulpety wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. To danie główne ma 129 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Pulpety Z Indyka Nadziewane Mozzarellą, Pulpety Z Indyka Nadziewane Mozzarellą, oraz Pulpety Z Indyka Faszerowane Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce umieścić zmielonego indyka, cebulę, czosnek, jajko, bułkę tartą, ser Parmigiano-Reggiano, natkę pietruszki, pesto, mleko, sól i czarny pieprz.
Wymieszać aż do równomiernego wymieszania, a następnie uformować w 1 3/4-calowe klopsiki. Zrób dziurę w klopsiku palcem i umieść kostkę sera w otworze. Zapieczętuj klopsiki wokół sera i umieść na nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek na klopsiki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klopsiki nie będą już różowe w środku, około 30 minut.
Podgrzać sos marinara w rondlu na małym ogniu. Doprowadzić do duszenia, i umieścić pieczone klopsiki w sosie marinara na około 2 protokół.