Pudding Ryżowy Z Mlekiem Migdałowym
Pudding ryżowy z mlekiem migdałowym jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jeśli masz mleko migdałowe, konfitury wiśniowe, ryż sushi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zdrowy Pudding Ryżowy Vanillan Almond Milk Latte, Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego, oraz Truskawkowe Mleko Migdałowe Chia Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz ryż, cukier, sól i 1 szklankę mleka migdałowego. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż mleko migdałowe zostanie wchłonięte, 5 minut. Stopniowo dodawać 5 szklanek mleka migdałowego, 1/2 szklanki na raz, mieszając i gotując, aż sos będzie bardzo gęsty, 25 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie wymieszaj pozostałą 1 szklankę mleka migdałowego.
Podawać z konfiturami wiśniowymi.