Pudding kukurydziany IV

Pudding kukurydziany IV
Pudding kukurydziany IV może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 19g tłuszczu i w sumie 307 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, mąki kukurydzianej, kukurydzy w śmietanie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.

Instrukcje

1
Połącz kukurydzę w śmietanie, zwykłą kukurydzę, jajka, pół na pół, śmietanę, mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, roztopione masło, sól i pieprz w zapiekance 2-1/2 do 3 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
PieprzPieprz
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
SólSól
2
Piec w temperaturze od 325 do 350 stopni F (165 do 175 stopni C) przez 1 godzinę lub do zastygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn