Pudding Kukurydziany Cajun

Pudding Kukurydziany Cajun
Pudding kukurydziany Cajun może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 13g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany Cajun, Budyń Chlebowy Cajun, oraz Dip Kukurydziany Cajun.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło dno i boki naczynia do pieczenia 3-quart, i posypać bułkę tartą równomiernie pokryć dno i stronę naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij kukurydzę z kolby w dużej misce, a następnie zeskrobaj kolbę przez misę po raz drugi, aby uwolnić całe mleko kukurydziane, a następnie odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, dodać kukurydzę, 1 1/2 łyżeczki soli i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Saute przez 2 do 3 minut.
5
Dodać boczek i saute aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
6
Dodać cebulę i paprykę, gotować do miękkości, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
7
W średniej misce, ubij razem śmietanę, mleko, jajka, parmezan, mąka kukurydziana, cukier, pieprz i gałka muszkatołowa do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
ParmezanParmezan
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać mieszaninę kukurydzy i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
9
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec 35 do 40 minut, aż firma.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać na gorąco z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn