Pudding Dyniowy I
Budyń z dyni i wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ciasto mix, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń Dyniowy, Budyń Dyniowy, oraz Budyń Dyniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce do mieszania połączyć dynię, jajka, brązowy cukier, sól, imbir, gałkę muszkatołową, cynamon i odparowane mleko.
Wymieszać, aż będzie gładka i wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Dodać mieszaninę dyni z żółtym wymieszać ciasto (suche), roztopić 1/3 szklanki margaryny i skropić mieszankę ciasta do przykrycia.
Piec przez 30 do 35 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor. Pozostawić do ostygnięcia i podawać.