Pudding Dyniowy I

Pudding Dyniowy I
Budyń z dyni i wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ciasto mix, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń Dyniowy, Budyń Dyniowy, oraz Budyń Dyniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce do mieszania połączyć dynię, jajka, brązowy cukier, sól, imbir, gałkę muszkatołową, cynamon i odparowane mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
DyniaDynia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wymieszać, aż będzie gładka i wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Dodać mieszaninę dyni z żółtym wymieszać ciasto (suche), roztopić 1/3 szklanki margaryny i skropić mieszankę ciasta do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yellow Cake MixYellow Cake Mix
MargarynaMargaryna
Ciasto MixCiasto Mix
DyniaDynia
5
Piec przez 30 do 35 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor. Pozostawić do ostygnięcia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn