Pudding Breeze
Pudding Breeze może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1149 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, bitą polewę, błyskawiczną mieszankę puddingu czekoladowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Breeze Drewno Grillowany Kurczak-Bahama Breeze, Bay Breeze, oraz Morska Bryza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Mąkę pokruszyć i margarynę razem. Dobrze się mieszają. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni 9x13 cali.
Piec 15 minut w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) i ostudzić.
W misce, ser śmietankowy i cukier razem. Wymieszać 2 szklanki ubitej polewy do mieszaniny; ubić razem i równomiernie rozprowadzić na ostudzonej skórce.
Wymieszać pudding wymieszać z 5 szklankami mleka (nie postępuj zgodnie ze wskazówkami na pudełku).
Wlać tę mieszaninę na drugą warstwę i top z pozostałą mleczną bitą polewą. Przechowywać w lodówce i podawać schłodzone.