Pudding biedaka
Budyń biedaka to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz mąkę, brązowy cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 26%. Spróbuj Poor Man ' s Steak, Kolacja dla biedaków, oraz Homar biedaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w małej misce.
Ubij biały cukier, olej i jajko razem w misce, aż będzie gładkie. Mieszaj mieszankę mąki na przemian z mlekiem.
Wlać do 9-calowej kwadratowej patelni. Brązowy cukier rozpuścić w gorącej wodzie, a następnie wymieszać z roztopionym masłem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż budyń ujędrni się i stanie się złoty na wierzchu, około 40 minut.