Puch Pomarańczowy I

Puch Pomarańczowy I
Przepis pomarańczowy puch I jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz mieszankę galaretki, ananasa, twarogu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Puch Pomarańczowy, Puch Pomarańczowy, oraz Kremowy Puch Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Połączyć dobrze odsączone pomarańcze i ananasa w dużej misce i wymieszać razem z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj suchy proszek żelatyny o smaku pomarańczowym i mieszaj do dobrze wymieszanego. Złóż rozmrożone zamrożone bitą polewę i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn