Ptysie Z Parmezanem

Ptysie Z Parmezanem
Chrupki z parmezanem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 71 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz białka jaj, olej, parmezan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Szparagi-parmezan, Ptysie Z Bazylii Parmezan, oraz Parmezan z Marinarą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku lub frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W średniej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka, aż po prostu utrzymają sztywny szczyt. Złożyć w parmezanie, aż równomiernie rozłożone. Uformuj poziom łyżeczki ciasta na kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Smaż kulki po kilka na raz, obracając raz, aż będą chrupiące i złociste. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń pufy z oleju i połóż na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn