Need a wegetariańska przystawka? Przyprawione palce tofu może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis z pomidorów konserwowych ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko, mielenie pieprzu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Przyprawione Paluszki Tofu, Przyprawione Paluszki Tofu, oraz Chrupiące Paluszki Tofu.
Instrukcje
1
Odcedzić tofu, a następnie owinąć papierem kuchennym i Waga z ciężkich książek i pozostawić na pół godziny, aby odsączyć nadmiar płynu z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Rozpakuj tofu i pokroić w palce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Bułkę tartą wymieszać z przyprawami i wylać na talerz. Dip palce tofu w bułce tartej, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Przyprawy
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Piec lub smażyć na odrobinie oleju, aż będzie złoty i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Podawać z ketchupem do maczania.6, Enjoy!
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, Rozdrobnione
6
Jajka ubić z mlekiem i ekstraktem z wanilii i wylać na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Zrób 2 kanapki.
8
Na jednym plasterku rozprowadzić masło orzechowe, na wierzchu rozgnieść pół banana, z drugiej strony rozprowadzić Nutellę, kanapkę i mocno docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Czekolada Z Orzechami Laskowymi
Banan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Kanapkę pokroić na połówki lub ćwiartki i zanurzyć w jajku przed usmażeniem na dość gorącej patelni, spryskanej odrobiną oleju, aż ostygnie z centrum sączącym.4,