Przekąski do pizzy RITZ

Przekąski do pizzy RITZ
Przepis RITZ Pizza przekąski może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 11 minut. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy ritz, przyprawy, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Truskawkowy przekąski kanapkowe RITZ, Przekąski Do Pizzy, oraz Przekąski Do Pizzy Pinwheel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najlepsze krakersy z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
2
Umieść 6 krakersów na kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 15 sek. lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Powtórz z pozostałymi krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia0
Magazyn