Przegrzebki z pieczonym sosem pieprzowo-maślanym
Przegrzebki z pieczonym sosem pieprzowo-maślanym to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki bazylii, masła, soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Wapno-biały pieprz przegrzebki z sosem paprykowym, Przegrzebki marynowane w cytrusach i pieczona czerwona papryka, oraz Zupa z pieczonej czerwonej papryki z zapiekanymi przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wątek 5 przegrzebki na każdy z 6 (12-calowy) szaszłyki. Kryj się i wyluzuj.
Paprykę pokroić na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieść w plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i odstawić 10 minut. Paprykę obieramy i odrzucamy Skórki.
Umieścić paprykę, bulion, i wino w blenderze; proces do gładkiej.
Połącz mieszaninę pieprzu i bazylii na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 5 protokół). Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; stopniowo dodawać masło, mieszając aż do stopienia. Przykryć i ogrzać.
Posyp kaboby solą; umieść na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 2 1/2 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać z sosem paprykowym.
W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.