Przegrzebki cielęce Sary
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Sary przegrzebki cielęce spróbować. Ten przepis służy 4. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 852 kalorie, 59G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz kotlety cielęce, liście szałwii, fontina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać marsala można śledzić to danie główne z Sticky Orange & Marsala pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebki Cielęce, Najlepsze Przegrzebki Cielęce, oraz Przegrzebki cielęce z cytryną i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek w 12-calowej ciężkiej patelni. Podczas gdy olej jest ogrzewanie, pogłębiać kotlety cielęce w mące, 2 na raz, wytrząsając nadmiar mąki. Szybko saute cielęciny aż tylko gotowane przez, 1 do 1 1/2 protokół z każdej strony.
Przełożyć na płytką patelnię do pieczenia i ogrzać, luźno przykryć folią.
Deglaze patelni z Marsala i kurczaka bulion i niech zmniejszyć nieznacznie. Top każdy kotlet z 3 liście szałwii, 2 plastry prosciutto, i 4 plastry Fontina.
Polać kotlety sosem z patelni i piec w piekarniku, przykrytym, przez około 10 minut.