Rotini z kapustą, pieczoną papryką i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rotini z jarmużem, pieczoną papryką i orzeszkami piniowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jarmuż, barilla veggie rotini i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tuńczyk z pieczoną papryką i orzeszkami piniowymi, Pieczona papryka w / złote rodzynki i orzeszki piniowe, oraz Brokuły pieczone z czosnkiem, papryką Chipotle i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Na dużej patelni, gotować czosnek w oliwie z oliwek przez 1-2 minuty lub aż lekko żółty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać jarmuż i saute przez 3-4 minuty. Deglaze z białym winem. Dodać pieczoną czerwoną paprykę i doprawić solą i pieprzem.