Przeciw znęcaniu się Dodge Ball Cupcakes, aka Peanut Butter and Jelly

Przeciw znęcaniu się Dodge Ball Cupcakes, aka Peanut Butter and Jelly
Przepis Anti-Bullying Dodge Ball Cupcakes, aka masło orzechowe i galaretka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 25 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 8G białka, oraz 28g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość tania przyprawa. Jeśli masz bordowy kolor żywności, jajko, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
3
Trzepaczka do pełnego włączenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
W średniej misce wymieszać jajko, cukier, olej, ekstrakty waniliowe i migdałowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
5
Dodaj mokre do suchego i w pełni włącz.
6
Wymieszać z maślanką i masłem orzechowym. Gdy wszystkie grudki są na zewnątrz, wymieszać w 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Przygotuj patelnię na babeczki z nieprzywierającym sprayem i wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
8
Dodać ciasto do nieco ponad połowę pełny i piec, aż babeczki wiosna z powrotem po dotknięciu, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Lukier: w misce miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste. Podczas mieszania, dodać kawałki twarogu, 2 do 3 uncji na raz, aż cały ser jest włączona. Upewnij się, że często zeskrobujesz miskę. Gdy jesteś zadowolony, że masło i ser śmietankowy są równomiernie wymieszane i nie ma grudek, dodać cukier puder i wymieszać do włączenia. Gdy wszystkie grudki są na zewnątrz, dodać wanilię i barwnik spożywczy i wymieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połącz równe części dżemu malinowego bez pestek i wodę, podgrzewaj w kuchence mikrofalowej do uzyskania płynu, mieszając, aby upewnić się, że jest w pełni połączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1
Rozwałkuj kremówkę o grubości około 1/8 do 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Wytnij 12 kółek, po jednym na każdą babeczkę. Pozwól kremówce trochę twardnieć, a następnie stempel słowo zastraszanie na wszystkich kręgach. Użyj czerwonego znacznika, aby okrąg i znak ukośnika na górze słowa zastraszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Aby złożyć: rdzeń i wypełnić babeczki dżemem malinowym. Używając okrągłej końcówki, na wierzch babeczek wyłożyć małe okrągłe kulki lukru z twarogiem. Zrób drugą warstwę kulek, aby babeczka wyglądała, jakby miała stertę kulek dodge. Wierzch babeczek zanurz w malinowej glazurze i umieść dekor na wierzchu
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Dżem MalinowyDżem Malinowy
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych

Składniki

01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym113Orzechy dowolne (posiekane)(1 kij) masło, w temperaturze pokojowej(1 kij) masło, w temperaturze pokojowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)1małeMała foremka do ciastek 1 cal lub erMała foremka do ciastek 1 cal lub er454Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, w temperaturze pokojowejserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzerwony marker jadalnyCzerwony marker jadalny12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku156Orzechy dowolne (posiekane)156 gramów (około mąki uniwersalnej156 gramów (około mąki uniwersalnej4kroplekolor żywności burgundkolor żywności burgund12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzarny kolor żywności do tłoczenia atramentuCzarny kolor żywności do tłoczenia atramentu99Orzechy dowolne (posiekane)100 gramów (około masła orzechowego100 gramów (około masła orzechowego170Orzechy dowolne (posiekane)do 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki4kropleczerwony kolor żywnościczerwony kolor żywności170Orzechy dowolne (posiekane)fondant walcowanyfondant walcowany11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych177Orzechy dowolne (posiekane)177 gramów (o cukrze177 gramów (o cukrze11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaRegulowany znaczek oznaczający znęcanie sięRegulowany znaczek oznaczający znęcanie się

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn