Prowansalska zupa rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $7.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 56g białka, oraz 18g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pernod, gałązki tymianku, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prowansalska Zupa Rybna, Prowansalska zupa rybna z szafranem Rouille, oraz Ryby Prowansalskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę, seler i marchew i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
3
Dodać czosnek, skórka pomarańczowa, gałązki tymianku, koper włoski i nasiona kolendry i szafran i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, 5 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej i gotować na dużym ogniu, aż błyszczący, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
świeży Tymianek
Pasta Pomidorowa
Skórka Pomarańczowa
Szafran
Koper Włoski
Czosnek
4
Dodać pomidory, sok z małży, Wino i Porto i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
Pomidor
Port
Wino
5
Dodaj grouper i krewetki, przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu przez 45 protokół. Wyrzucić skórkę i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Grouper
Krewetki
6
Pracując partiami, przełożyć zupę do robota kuchennego i pulsować, aż grubo posiekane. Wypłucz garnek. Ustaw młyn żywności wyposażony w grubą ostrze nad garnkiem i przeprowadź zupę przez młyn żywności. Przynieś zupę na wolnym ogniu. Mieszamy Pernod i doprawiamy solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pernod
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.