Prezentowe słoiki z musli
Prezentowe słoiki z musli mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kiełków pszenicy, otręby pszenne, staromodny owies i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słoiki Bircher musli z Chia, Szarlotka w słoikach / Cherry Pie in Jars, oraz Słoiki, w sam raz.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w płytkiej patelni do pieczenia, rozprowadzić orzechy pekan i orzechy laskowe.
Piec 5 do 7 minut lub aż pachnące. Super. Grubo posiekać.
Rozłóż owies i kokos na innej płytkiej patelni do pieczenia.
Piec 12 do 15 minut lub do lekko rumiane, mieszając 2 do 3 razy, aby zapobiec spalanie.
Na patelni pie ungreased rozłożyć pestki dyni.
W dużej misce wymieszaj orzechy, owies, kokos, pestki dyni i pozostałe składniki z wyjątkiem słoików.
Do każdego słoika odmierzyć około 1 szklanki musli.