Prawie toskańska zupa z kiełbasą i jarmużem
Prawie toskańska kiełbasa i zupa z jarmużu to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jarmuż, cebulę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Toskańska Zupa Ziemniaczana, Jarmuż I Kiełbasa, Toskańska zupa z kiełbasą i kapustą z indyka, oraz Toskańska zupa z jarmużu i soczewicy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu, aż olej połyskuje; gotować i mieszać cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz, aż cebula będzie przezroczysta, 10 do 15 protokół.
Wymieszać kiełbasę, bazylią i papryką razem w misce.
Wymieszać mieszankę kiełbasę do mieszaniny cebuli; gotować i mieszać, aż kiełbasa jest rumiane i całkowicie gotowane, 5 do 10 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka, jarmuż, fasolę cannellini i ziemniaki do mieszanki kiełbasa-cebula; niższy ogień do średnio niskiego. Przykryć stockpot i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 20 protokół.