Praliny wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 77 centów za porcję. Ta przystawka ma 419 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Praliny, Praliny, oraz Praliny.
Instrukcje
1
Masło boki ciężkiego 2-quart rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W rondelku umieścić cukier, sól i syrop kukurydziany, mleko i masło. Na średnim ogniu mieszaj stale drewnianą łyżką, aż cukry się rozpuszczą i mieszanka się zagotuje. Nadal gotować do miękkiej kuli, około 236 stopni F na termometrze cukierków. Jeśli wykonasz test zimnej wody, kula cukierków spłaszcza się po wyjęciu z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Masło
Rożek Cukru Lodowego
Cukier
Woda
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
łyżka Drewniana
Patelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na 10 minut.
4
Dodaj wanilię i orzechy i ubijaj łyżką ręcznie przez około 2 minuty lub aż cukierek będzie lekko gęsty i zacznie tracić połysk. Szybko upuść czubate łyżki na woskowany papier. Jeśli cukierek stanie się sztywny, dodaj kilka kropli gorącej wody.