Prairie-Fire Beans
Prairie-Fire Beans może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 161 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli masz fasolę pinto, cebulę, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Ulepszony Pożar Prerii, Prairie Dog Pinto Beans, oraz Prairie Rub.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Powrót fasoli na patelnię; dodać 8 szklanek wody, liście laurowe, i mała cebula. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie.
Fasolę odcedzić; wyrzucić liście laurowe i cebulę.
Plastry boczku gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będą chrupiące.
Usuń plastry boczku z patelni, zachowując kapiele.
Dodaj mieloną cebulę i czosnek na patelnię, i smażyć przez 5 protokół.
Dodaj fasolę, boczek, piwo i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.