Powoli Pieczony Cały Lucjan

Powoli Pieczony Cały Lucjan
Powoli pieczony cały Lucjan jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 1371 kalorii, 102g białka, oraz 91 g tłuszczu. Na 10,86 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz snapper, oliwki kalamatan, kliny cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Cały Czerwony Lucjan, Pieczony Cały Lucjan, oraz Prażony Lucjan Czerwony.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. upewnij się, że ryba jest dokładnie oczyszczona i skalowana. Natrzeć łyżką oleju i posypać solą i pieprzem zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Doprawić 1 gałązką rozmarynu.Ziemniaki, oliwki, cebulę, dzwonek i inne 2 gałązki rozmarynu wrzucić do pozostałej oliwy z oliwek, a następnie sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść rybę na środku patelni i otocz warzywami. Przykryć luźno folią i włożyć do piekarnika.W zależności od wielkości ryby zajmie to od 1-2 godzin, możesz powiedzieć, że to się robi, wkładając widelec do najgrubszej części ryby i sprawdzając, czy mięso łatwo się płatkuje. Gdy ryba jest gotowy, zdjąć folię i dodać werty fasolki. Wrzucić warzywa z oliwą z oliwek, która jest nagromadzona na dnie patelni. Łyżka oleju nad rybą i umieścić go pod brojlerem na kilka minut do brązowego.Talerz warzywa następnie użyć 2 widelce, aby oddzielić mięso od kości biegnących w dół środka ryby. Na wierzch polać sosem i udekorować świeżym rozmarynem. Jeśli poszedłeś lekko na sól, posypać fleur de sel na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Haricots VertsHaricots Verts
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Podawać z cytrynowymi klinami do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn