Poważnie włoski: sycylijski pieczony dorsz

Poważnie włoski: sycylijski pieczony dorsz
Poważnie włoski: sycylijski pieczony dorsz może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 667 kalorii, 10g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, octu winnego, lub, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Original Sicilian Pasta Co. Krewetki Alfredo możesz zrobić pyszne włoskie jedzenie w domu, Pieczony Kalafior Po Włosku, oraz Fasola Po Włosku.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia10
Magazyn