Potrójnie Puree Warzywne
Potrójne puree warzywne może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 309 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać sól,rutabaga, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Potrójnie Puree Warzywne, Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Kremowe Puree Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warzywa umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub aż bardzo miękkie.
Warzywa odcedzić i przełożyć do miski. Rozgnieść warzywa i dodać masło, sól i pieprz; ubić, aż będą gładkie i puszyste.