Potpie wołowo-warzywne
Need a dairy free main course? Potpie wołowe i warzywne może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos worcestershire, mniej sodu bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Potpie wołowo-warzywne, Warzywne Potpie Wołowe, oraz Kotlety wołowo-warzywne z herbatnikami Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Drenaż. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni.
Dodaj cukinię i następne 6 składników; smażyć 7 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wołowina na patelnię. Wymieszać pastę pomidorową i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 minuty.
Połączyć skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania. Ciasto oddzielić na paski. Ułóż paski w sposób kratowy nad mieszaniną wołowiny.
Piec w 400 przez 12 minut lub aż zbrązowieje.
Łyżki potpie podawać w małej misce.