Portorykańskie Pasztety Mięsne
Portorykańskie pasztety mięsne wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 16G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonej wołowiny, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Krab Portorykański, Sofrito Portorykańskie, oraz Portorykańskie Coquito dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, ciężkiej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj posiekany czosnek, cebula, i papryka; saute aż miękkie.
Dodać mięso; gotować i mieszać, aż rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z sosem pomidorowym i kolendrą. Gotować na wolnym ogniu, aż kolendra zwiędnie.
Wyjąć z ognia i schłodzić, aż mieszanina może być przetwarzana.
Zawiń 2 do 3 łyżek mięsa w owijkę z jajkiem, tworząc trójkąt. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Rozgrzać olej roślinny w woku lub głębokiej patelni do 360 stopni F (168 stopni C). Smażyć paszteciki na rozgrzanym oleju do uzyskania złotego koloru. Po zakończeniu przełożyć na talerze wyłożone papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.