Portobello Quesadillas z Pico de Gallo
Portobello Quesadillas z Pico de Gallo może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 178 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, tortille z mąki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Portobello Tacos z Pico de Gallo, Grillowane Portobello i Poblano Tacos z Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo Mielona Wołowina Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pico de gallo, połączyć pierwsze 8 składników w średniej misce.
Aby przygotować quesadillas, gotuj pancetta na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż będzie chrupiąca.
Zdjąć pancettę z patelni łyżką szczelinową; umieścić w średniej misce.
Dodać grzyby do kapiących na patelni; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Dodać grzyby do pancetty w misce; dobrze wrzucić.
Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Posypać 2 łyżki sera na każdej z 4 tortillas; top każdy z 1/2 szklanki mieszanki grzybowej, 2 łyżki sera, i 1 tortilla. Lekko pokryć top tortille sprayem do gotowania.
Patelnia ciepła pokryta natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Miejsce 1 quesadilla na patelni; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż tortille są lekko rumiane. Odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi quesadillasami.
Każdą quesadillę pokroić na 6 klinów.
Podawać z pico de gallo i kwaśną śmietaną.