Pork Lo Mein
Wieprzowina Lo Mein może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pork Lo Mein, Pork Lo Mein, oraz Pork Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować linguine w wrzenia aż do miękkości jeszcze firmy do ukąszenia, 8 do 9 minut; odcedzić.
W małej misce wymieszać sos sojowy, ocet, skrobię kukurydzianą, cukier i olej sezamowy.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać groszek i cebulę w gorącym oleju, aż cebula zmięknie, o 2 protokół.
Dodać wieprzowinę, grzyby, czerwoną paprykę, 1 ząbek czosnku i imbir; gotować, aż wieprzowina nie będzie już różowy, o 2 protokół.
Wymieszać 2 ząbki czosnku z mieszanką wieprzową; gotować przez 1 minutę.
Wlać mieszankę sosu sojowego na mieszaninę wieprzową; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, o 1 minutę.
Dodaj linguine do mieszaniny; wrzucić do herbu.