Porgy, styl Rzymski: Pagro alla Romana

Porgy, styl Rzymski: Pagro alla Romana
Porgy, styl Rzymski: Pagro alla Romana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,11 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 73g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Jeśli masz szalotki, okoń morski, grillowane squash, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Porgy, styl Rzymski: Pagro alla Romana, Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana, oraz Flaczki w stylu rzymskim trippan alla Romana.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój, umyj i skaluj rybę i dopraw solą i pieprzem wewnątrz i na zewnątrz. Obrać groszek i odstawić. Na patelni saute wystarczająco dużej, aby pomieścić rybę, podgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RybyRyby
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
PatelniaPatelnia
3
Umieść rybę na patelni i energicznie wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Saute 2 lub 3 minuty, aż ryba zaczyna chrupiące na pierwszej stronie, i odwrócić go.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Dodać czosnek i umieścić w piekarniku na 12 do 15 minut, lub aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć i umieścić patelnię na palniku i wyjąć rybę na talerz serwisowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj groch, szalotki i białe wino na patelni i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Zielona CebulaZielona Cebula
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj liście mięty i natychmiast wlej sos na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
SOSSOS
RybyRyby
9
Podawać z grillowanym żółtym squashem i porcją na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn