Pomodoro Fresco Sourdough Bruschetta
Pomodoro Fresco Sourdough Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 216 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka liści bazylii, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Pomodoro Fresco, Zakwas bruschetta, oraz Wyznanie # 52: zakwas to mój najtwardszy rywal... chleb rzemieślniczy z przystawką do zakwasu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Bagietkę przeciąć na pół wzdłuż, umieścić na blasze i piec w piekarniku, aż lekko zbrązowieje. Natrzeć ząbkami czosnku.
Skropić 2 uncje oliwy z oliwek i posypać Parmigiano-Reggiano. Wróć do piekarnika, aby stopić ser.
W średniej misce do mieszania dodać pomidory, mielony czosnek, bazylia, ocet, pozostałą oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Dokładnie wymieszać i odstawić na 5 minut w temperaturze pokojowej.
Bagietkę wyjąć z piekarnika i ułożyć mieszanką pomidorową.
Dekoruj bazylią i Parmigiano-Reggiano.