Pomidory z marokańskim farszem rybnym
Pomidory z marokańskim farszem rybnym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.57 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kolendrę, sok z cytryny, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosta ryba z grilla z marokańskimi pomidorami przyprawionymi, Marokański Tagine Rybny Z Pomidorami, Oliwkami I Konserwowanymi Cytrynami, oraz Proste Kolacje: Czerwony Lucjan W Stylu Marokańskim Tagine (Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij górną trzecią każdego pomidora, wyjmij nasiona i miąższ nożem grejpfrutowym, pozostawiając skorupki o grubości 1/3 cala i zarezerwuj wierzchołki i miąższ do innego użycia.
Posypać wnętrzności pomidorów solą i odwrócić pomidory na stojaku, aby osuszyć przez 30 minut.
W patelni non-stick ciepła 1 łyżka oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palenie i w nim smażyć scrod przez 1 minutę z każdej strony.
Dodaj wino na patelni i gotować ryby, pokryte, na umiarkowanie małym ogniu przez 3 do 6 protokół, lub aż po prostu płatki.
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól rybie ostygnąć. Rybę wsypać do miski i wymieszać z zachowaną skórką cytrynową i solanką, kolendrą, sokiem z cytryny i 2 łyżkami pozostałego oleju. Podzielić mieszaninę między skorupki pomidora i skropić ją pozostałą 1 łyżką oleju.
W naczyniu do pieczenia tylko wystarczająco duże, aby utrzymać cytryny w jednej warstwie wrzucić cytryny z solą, wlać tyle soku z cytryny na nich po prostu przykryć je, i piec cytryny, pokryte, w nagrzanym piekarniku 93°, mieszając od czasu do czasu, przez 3 godziny.
Niech cytryny ostygną i przenieść je z solanką do hermetycznego pojemnika. Konserwowane cytryny są przechowywane, przykryte i schłodzone, przez czas nieokreślony.