Pomidory z marokańskim farszem rybnym

Pomidory z marokańskim farszem rybnym
Pomidory z marokańskim farszem rybnym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.57 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kolendrę, sok z cytryny, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosta ryba z grilla z marokańskimi pomidorami przyprawionymi, Marokański Tagine Rybny Z Pomidorami, Oliwkami I Konserwowanymi Cytrynami, oraz Proste Kolacje: Czerwony Lucjan W Stylu Marokańskim Tagine (Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij górną trzecią każdego pomidora, wyjmij nasiona i miąższ nożem grejpfrutowym, pozostawiając skorupki o grubości 1/3 cala i zarezerwuj wierzchołki i miąższ do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Posypać wnętrzności pomidorów solą i odwrócić pomidory na stojaku, aby osuszyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
W patelni non-stick ciepła 1 łyżka oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palenie i w nim smażyć scrod przez 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj wino na patelni i gotować ryby, pokryte, na umiarkowanie małym ogniu przez 3 do 6 protokół, lub aż po prostu płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól rybie ostygnąć. Rybę wsypać do miski i wymieszać z zachowaną skórką cytrynową i solanką, kolendrą, sokiem z cytryny i 2 łyżkami pozostałego oleju. Podzielić mieszaninę między skorupki pomidora i skropić ją pozostałą 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
W naczyniu do pieczenia tylko wystarczająco duże, aby utrzymać cytryny w jednej warstwie wrzucić cytryny z solą, wlać tyle soku z cytryny na nich po prostu przykryć je, i piec cytryny, pokryte, w nagrzanym piekarniku 93°, mieszając od czasu do czasu, przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Niech cytryny ostygną i przenieść je z solanką do hermetycznego pojemnika. Konserwowane cytryny są przechowywane, przykryte i schłodzone, przez czas nieokreślony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn