Pomidor i bazylia Grillowana kanapka Gouda
Pomidor i bazylia Grillowana kanapka Gouda jest Wegetariańskie danie główne. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ser gouda, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomidor Bazylia Grillowana Kanapka Z Serem, Pomidorowa zupa Bazyliowa z grillowaną kanapką z serem, oraz Zupa pomidorowa z wędzoną goudą Grillowany ser Dippers.
Instrukcje
Masło po jednej stronie każdej kromki chleba. Ułóż 4 plastry, z masłem w dół, na czystej powierzchni roboczej. Podziel ser równomiernie na 4 kromki chleba. Ułóż plasterki pomidora na serze, krojąc plasterki na pół, aby pasowały w razie potrzeby. Liście bazylii rozsypać na pomidorach. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba, masłem do góry.
Kanapki umieścić na średnio gorącym grillu, od bezpośredniego ciepła. Gotować, aż chleb będzie złoty i ser zaczyna się topić, około 4 minut w zależności od ciepła z grilla.Przekręć kanapki i kontynuuj grillowanie, aż chleb będzie złoty, a ser całkowicie się roztopi. Przenieś do nieco chłodniejszej części grilla, aby stopić się, jeśli chleb za bardzo ciemnieje.