Pomidor i bakłażan Tian
Pomidor i bakłażan Tian jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, czosnek, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 47 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pomidor I Bakłażan Tian, Bakłażan, cukinia i pomidor, oraz Noga pieczonej jagnięciny na ziemniakach, bakłażanach i pomidorach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej patelni saute rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać plastry bakłażana, doprawić solą i gotować na złoty kolor z obu stron.
Wyjąć na talerz i powtórzyć z plasterkami cebuli.
Przetrzyj małe naczynie do pieczenia ząbkiem czosnku.
Warstw bakłażana, cebuli i plastry pomidora w rzędach w naczyniu do pieczenia.
Skropić trochę więcej oliwy z oliwek na wierzchu. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i piec, aż do ogrzania i pomidory są miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 20 protokół.
Wyjąć naczynie do pieczenia i ustawić piekarnik do pieczenia.
Posypać pomidory z rozdrobnionym serem i dusić do stopienia i brązowy ser, o innym 2 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać.